Privatlivspolitik

TNS-Transport privatlivspolitik

Dette er en privatlivspolitik, der hjælper dig med at forstå, hvilke data vi indsamler fra dig, når du besøger vores hjemmeside www.tnstransport.dk, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan vi bruger dem. Formålet er at sikre sikkerheden af dine personlige data og at TNS-Transport overholder Persondataforordningen (GDPR).

Hvad er persondataforordningen?

GDPR er en EU-forordning, der har til formål at beskytte og styrke borgernes rettigheder og kontrol over deres personlige data. Reglerne gælder for alle organisationer, der leverer varer og tjenester til EU, eller bruger teknologier som cookies eller sporingspixeler til at overvåge EU-brugeres adfærd. Det betyder, at selv minimal dataindsamling kræver et udtrykkeligt samtykke fra brugeren.

1. Personlig information - Hvad vi indsamler og hvorfor?

TNS-Transport tilbyder nogle hjemmesidefunktioner, tjenester, applikationer og værktøjer, som kun er tilgængelige ved brug hjælp af sporingsteknologier som cookies. Du kan altid vælge at blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, hvis din browser, enhed eller installeret applikation tillader det. Bemærk at hvis du vælger at afvise cookies eller lignende teknologier, kan det betyde, at du ikke kan anvende bestemte hjemmesidefunktioner, tjenester, applikationer eller værktøjer.

Disse teknologier giver os mulighed for at gemme og lagre relevant information i din browser eller enhed for at kunne genkende dig i relation til vores servere eller interne systemer. Vi beskytter vores cookies og lignende teknologier for at sikre, at kun vi og/eller vores autoriserede serviceudbydere kan behandle dem ved at tildele dem en unik identifikation.

Dette website indsamler og bruger personlige informationer med følgende formål:

1.1 Google Analytics

Vi har anonymeres din IP-adresse over for Google, så du er uidentificerbar, når du besøger vores hjemmeside. Ligesom de fleste hjemmesider, bruger vi Google Analytics (GA) til at spore brugernes adfærd på vores hjemmeside. Dette hjælper os med at forstå, hvordan brugerne finder og bruger vores hjemmeside, og hvordan de navigerer gennem den.

Google Analytics registrerer oplysninger som din geografiske placering, enhed, internetbrowser og operativsystem, men disse oplysninger identificerer dig ikke personligt for både Google og os. Kun din IP-adresse registreres i anonymiseret form. GA bruger cookies, detaljerne om hvilke kan findes i Googles udviklingsguider. Vores hjemmeside bruger analytics.js implementeringen af GA og valgt ikke at lade besøgshistorikken udløbe.

Hvis du deaktiverer cookies i din internetbrowser, vil det forhindre GA i at spore dit besøg på vores hjemmeside.

1.2 Google Tag Manager

Vi stræber efter konstant at forbedre kundeoplevelsen på vores hjemmeside ved at give besøgende mere personlig og relevant information. For at opnå dette, anvender vi Google Tag Manager (GTM). GTM er et lille stykke kode, der hjælper os med at spore brugeradfærd på vores hjemmeside og videresende dataene til vores Google Analytics-konto. Dataene opbevares derefter i Google Analytics, så vi kan gennemgå og vurdere dem med henblik på potentielle forbedringer og ændringer af hjemmesiden. Vi anser Google for at være en tredjeparts databehandler.

1.3 Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi visse personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, herunder din IP-adresse. Disse oplysninger bruges til at optimere din brugeroplevelse og hjemmesidens funktion, samt til målrettet markedsføring, inklusiv remarketing via Facebook og Google m.m. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for at vi kan forbedre vores hjemmeside og vise dig relevant indhold.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er baseret på interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Oplysningerne overføres ikke til tredjelande uden for EU/EØS. Vi har mulighed for at tilgå besøgshistorikken via Google Analytics permanent.

1.4 Kontakt-, tilmeldings- samt downloadformularer

Hvis du vælger at kontakte os via vores kontaktformular på vores hjemmeside eller downloade “gated content” fra vores hjemmeside, gemmer vi de oplysninger, du indtaster, og sender dem i en e-mail via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). De indtastede oplysninger vil blive gemt i vores website databasen Dynamicweb, og de vil automatisk blive overført til vores Dynamics 365 CRM-system. Herefter vil dataene blive knyttet til en eksisterende konto med en tilsvarende e-mail eller oprettet som en ny kontakt. Dataene gemmes, indtil du specifikt anmoder om at få dem slettet. Hvis dataene vedrører fremtidige eller eksisterende ordrer eller er omfattet af lovgivning, gemmes oplysningerne i mindst fem år.

Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne håndtere din henvendelse. Oplysningerne overføres ikke til tredjelande uden for EU/EØS. Du har også mulighed for at anmode om at få dine data slettet fra vores systemer.

1.5 Cookies

Vi behandler oplysninger indsamlet gennem brug af cookies og andre teknologier som ikke-personlige oplysninger. Hvis IP-adresser eller lignende identifikatorer anses som personlige oplysninger i henhold til lokal lovgivning, behandler vi også disse identifikatorer som personlige oplysninger.

I tilfælde hvor ikke-personlige oplysninger kombineres med personlige oplysninger, behandler vi de kombinerede oplysninger som personlige oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Vores WordPress hjemmeside bruger en række forskellige cookies. For yderligere information, se TNS-Transport privatlivspolitik.

2. Vores tredjeparts databehandlere

Vi bruger flere tredjeparter til at håndtere personlige data på vores vegne. Disse tredjeparter er omhyggeligt udvalgt, og alle er i overensstemmelse med EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) fra 2018.

Eksempler på tredjeparter, vi bruger, inkluderer:

Google (privatlivspolitik)
Mailchimp (privatlivspolitik)
Apple Mail (privatlivspolitik)
IT relation (sikkerhed)

Hvert af disse tredjeparter har deres egen privatlivspolitik.

3. Datakrænkelser

Vi vil hurtigt rapportere enhver ulovlig databrud på databasen eller databaserne for denne hjemmeside fra nogen af vores tredjeparts databehandlere til alle relevante personer eller myndigheder inden 72 timer efter bruddet, hvis det viser sig, at personlige oplysninger, der er lagret på en identificerbar måde, er blevet kompromitteret.

4. Dataansvarlige

Ansvarlig for behandlingen af data på denne hjemmeside er TNS-Transport, en privat dansk virksomhed med CVR-nummer 41706775, placeret på følgende adresse:

TNS-Transport
Bjergbygade 18C, 2
4200 Slagelse
Telefon: +45 26 35 55 33
E-mail: kontakt@tnstransport.dk
www.tnstransport.dk
CVR: 41706775

De er ansvarlige for at sikre overholdelse af gældende databeskyttelsesregler og kan kontaktes ved spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine personlige oplysninger.

5. Sikkerhed

Vi tager rimelige forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger på vores webplatform, men internettet er ikke en 100% sikker platform, så vi kan ikke garantere eller sikre sikkerheden for oplysninger, du sender til os via formularer fra vores hjemmeside. Derfor anbefaler vi dig ikke at sende følsomme eller fortrolige oplysninger via e-mail til os.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores sikkerhedsprocedurer, da internettet er i konstant udvikling.

6. Ret til adgang og at blive glemt

Du har ret til at få adgang til, korrigere og slette dine personoplysninger, som vi har registreret. Du kan også have ret til at begrænse vores behandling af dine oplysninger, gøre indsigelse mod vores behandling, modtage dine oplysninger i et brugbart format og overføre dem til en anden dataansvarlig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Kontakt os for at anmode om adgang til eller sletning af dine personlige oplysninger. Vores team vil behandle din anmodning hurtigst muligt og svare inden for en måned.

7. Spørgsmål omkring privatlivspolitik

Hvis du har spørgsmål eller klager om vores behandling af personoplysninger, kan du kontakte os på:

TNS-Transport
Bjergbygade 18C, 2
4200 Slagelse
Telefon: +45 26 35 55 33
E-mail: kontakt@tnstransport.dk
www.tnstransport.dk
CVR: 41706775

Vi har et dedikeret team, der vil håndtere din henvendelse så hurtigt som muligt. Hvis dit spørgsmål er komplekst, kan det være nødvendigt at indhente yderligere information fra dig.

8. Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre vores privatlivspolitik. Hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi give dig besked om dette enten via vores website eller på anden måde, så du kan gennemgå de nye ændringer. Din fortsatte brug af vores website efter at vi har offentliggjort eller sendt en meddelelse om ændringer i politikken betyder, at du accepterer den opdaterede privatlivspolitik.

9. Klageinstans

Du har ret til at fremsætte en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du kan finde flere oplysninger om klageproceduren og kontaktdetaljerne for Datatilsynet på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

privatlivspolitik

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål