Flyttetilbud

Få et gratis flyttetilbud

Vil du have et gratis og uforpligtende flyttetilbud? Så lad os hjælpe dig! Vi ved, at flytning kan være en stor opgave, og vi ønsker at gøre processen så enkel som muligt for dig. Vores erfarne flyttekonsulent vil være glad for at besøge dig og give dig et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov og ønsker. Udfyld formularen i dag og få dit uforpligtende flyttetilbud så din flytning kan starte med tillid og ro i sindet.

Få et gratis og uforpligtende flyttetilbud

Hvor flytter du fra?

Hvor flytter du til?

Det sidste trin, inden du modtager et uforpligtende tilbud

*Weekend og helligdage +25%

Anmeldelser fra Google

philip antonyphilip antony
17:54 02 Jan 24
TNT-Transport- Absolut anbefalelsesværdig dem, der leder efter et godt flyttefirma med fair pris og en fantastisk service, desuden er holdet der udfører servicen virkelig fantastisk.
pernille jørgensenpernille jørgensen
12:50 18 Dec 23
Jeg har lige fået flyttet med TNT-Transport. Det var virkelig nogle friske gutter som mødte til tiden, passede rigtig godt på tingene, og enormt hurtige.De har været en fornøjelse af have besøg af, så vil varmt anbefale at bruge dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jack HaaghJack Haagh
01:33 03 Dec 23
Havde sådan en god oplevelse med TNS-Transport. De mødte morgenfriske til tiden og med godt humør. De var meget professionelle og havde helt styr på tingene. Alle mine ting blev flyttet uden problemer, så kan kun give dem min bedste anbefaling.Hint: De sætter stor pris på kaffe, slik og småkager, hvis det tilbydes ;)Jeg siger mange tak 🙂
Belinda MBelinda M
16:32 21 Nov 23
Super friske og hurtige flyttemænd. De kom glade fra start og passede godt på møblerne ved ind- og udbæring. Prisleje rigtig pænt, så dem vil vi varmt anbefale 🙂
Alexander OlsenAlexander Olsen
16:10 20 Nov 23
Helt igennem de bedste flyttefolk man kan få jeg er yderst tilfreds med TNS og team smilende og glade mennesker som helt klart får min anbefaling 5 stjerner til hver mand😊🙂
Helle MejerHelle Mejer
13:43 18 Oct 23
Vi har lige fået flyttet med TNT-Transport. De var fantastisk søde og meget professionelle. Og så til en rigtig fornuftig pris.Kan kun anbefale 😀
irene guldbrandsenirene guldbrandsen
17:21 10 Aug 23
Jeg har haft en forrygende flytning. Jeg havde aldrig klaret det uden disse 3 gutter, de er alle mega super fantastiske. Dette firma kan klart anbefales, når man vil have en prima flytning, hvor alt går glat uden problemer. De møder til aftalt tid med et kæmpe smil og er meget høflige, de hilser pænt og giver hånd og præsenterer sig ved navn. Alt, som i alt, bliver stablet meget omhyggeligt inde i bilen, helt klart en mester i tetris ;)Jeg har fået et meget positivt indtryk af dem alle, så klart 5 stjerner, nu man ikke kan give 12 🙂
Kim AdolfKim Adolf
18:05 08 May 23
Lone CarlsenLone Carlsen
08:42 08 May 23
Simpelthen det bedste flyttefirma vi har oplevet. Og vi har prøvet flere. Super professionelt, behagelige og omhyggelige flyttefolk, hurtigt svar på tilbud og god pris. Kan ikke gøres bedre.
Niklas NielsenNiklas Nielsen
20:24 01 Mar 23
Fantastisk service!De er super effektive og passer godt på dine ting.Flinke gutter, som ved hvad de laver!Kæmpe anbefaling herfra
Nicolai EriksenNicolai Eriksen
09:52 01 Mar 23
Klasse service! Helt klart den bedste flyttemand!
Eva og Brian PrivatEva og Brian Privat
16:54 23 Feb 23
Har haft TNS-transport til flytning - og det var den bedste oplevelse.De var punktlige, venlige, hjælpsomme og utrolig arbejdsomme. De sørgede for at passe på tingene og alt stod hvor det skulle stå da de var færdige. Ikke en eneste ting gik i stykker.Kunne jeg give 10 stjerner - så fik de det. Helt klart kæmpe GO hvis du skal bruge en flyttemand.
Kan varmt anbefales. Søde friske og glade unge mænd, der holder hvad de lover.
js_loader

Få det bedste flyttefirma tilbud

I TNS-Transport anerkender vi, at hver flytning er en unik oplevelse. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der nøje imødekommer dine individuelle behov, uanset om det drejer sig om en mindre privatflytning inden for byen, en omfattende erhvervsflytning eller endda en international flytning. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig igennem hele processen.Ved at indhente et tilbud fra os, sikrer du ikke blot en service, men også en pålidelig samarbejdspartner, der værdsætter den tillid, du viser os. Vores veluddannede flyttepersonale er dedikeret til at behandle dine ejendele med den største omhu og respekt, hvilket sikrer en problemfri flytteoplevelse.TNS-Transport står som en anerkendt leder inden for flyttebranchen og er forpligtet til at levere enestående service og pålidelig support til vores kunder. Vi erkender, at flytninger kan være komplekse og udfordrende, og derfor stræber vi efter at lette byrden for vores kunder. Som en del af vores forpligtelse til vores kunders tilfredshed tilbyder vi en unik service: et gratis og uforpligtende flyttetilbud til alle kunder i flyttebranchen.

Uanset om det drejer sig om en privatflytning til et nyt hjem eller en erhvervsflytning til en virksomhed, er vores erfarne hold klar til at bistå.Vores gratis flyttetilbud er skræddersyet til at give dig klarhed over omkostninger og service før du forpligter dig. Vi tilpasser hvert tilbud til dine specifikke behov og ønsker, hvilket sikrer, at du får den rette løsning til din situation. Vi stræber efter at gøre hele flytteprocessen så gnidningsløs som muligt. Fra den første henvendelse til den endelige levering af dine ejendele kan du stole på vores professionelle og venlige team til at håndtere alt med omhu og opmærksomhed på detaljer.

Kontakt os i dag for at få dit gratis flyttetilbud, og lad os hjælpe dig med at planlægge din næste flytning. Uanset om det er lokalt, nationalt eller endda internationalt, er TNS-Transport klar til at være din betroede partner gennem hele processen. Vi ser frem til at betjene dig og sikre, at din flytning bliver en succes.

Ofte stillede spørgsmål omkring flyttetilbud

Hos TNS-Transport har vi ingen ekstra gebyrer eller skjulte omkostninger du skal bekymre dig. Når vi er blevet enige om en pris på din flytning, er det den der tæller og du vil aldrig blive krediteret for noget ekstra.

For at sikre dig det bedste flyttetilbud er det vigtigt at følge en række trin. Først og fremmest bør du foretage en grundig research af forskellige flyttefirmaer for at få en idé om deres omdømme og pålidelighed. Når du har en ide om dine behov, bør du tydeliggøre disse, så du kan kommunikere dem klart til de potentielle firmaer. Derefter bør du indhente skræddersyede tilbud fra flere pålidelige firmaer. Når du har modtaget tilbuddene, er det vigtigt at sammenligne dem grundigt, ikke kun med hensyn til pris, men også med hensyn til det omfang af service, de tilbyder, og hvor tillidsvækkende de virker. Endelig, når du har evalueret alle tilbuddene og forhandlet om nødvendigt, kan du træffe en informeret beslutning og vælge det bedste tilbud, der passer til dine behov og budget.

Hos TNS-Transport står vi ved det citat der hedder “Det billigste flyttefirma, kan hurtigt blive det dyreste”. Mere har vi ikke at sige til dette spørgsmål, da kvalitet altid vil koste mere.

Hos TNS-Transport bestræber vi efter at besvarer dig inden for 24 timer ved et opkald eller mail. I nogen tilfælde kan det tage længere tid, hvis vi har utrolig travlt. Så hav tålmodig, vi skal nok svare tilbage hurtigst muligt. 

Flyttetilbud

Vi garenterer dig altid

Forsikring

Alt gods er forsikret gennem Transport Mæglerne, som dækker helt op til 1,5 millioner kroner.

Kvalitet

Alle vores flytninger bliver udført med største omhu. Vi har stor fokus på at give dig den bedste oplevelse.

Overblik

Vi har godt overblik over din flytning, så alt kommer til at foregå sikkert, trygt og effektivt.

Godt humør

Vores humør er altid i top ligegyldigt om det er tidligt morgen eller sent aften, så har vi altid et smil på læben.

Effektivitet

Vi er effektive, så du kan være sikker på, at din flytning bliver udført på den mest hensigtmæssige måde.

Sikkerhed

Vi er omhyggelige med dine ting og behandler dem, som var det vores egne. Vi sætte en ære i at passe på dine ting.

Hvad vores kunder siger...

Vi er super glade hos TNS-Transport, at vores kunder er 100% tilfredse med udførelsen af vores arbejde. Her er 2 fantastiske anmeldelser ud af mange, som vi er utrolig glade og stolte af hos TNS-Transport. Tjek alle vores anmeldelser på Trustpilot nedenfor.

Billede af Kevin der sidder og smiler
5/5

Nicki er en super dygtig og rar flyttemand. Han er supper effektiv og passer virkelig på ens ting. Vi har brugt ham til en flytning af indbo og ville helt klart benytte os af ham fremadrettet. Kan varmt anbefale TNS transport

Keivan Halkjær Nielsen
Billede af Dennis Knudsen i sit jakkesæt
5/5
Så blev jeg flyttet fra min lejlighed, i København. Til mit nye liv i Korsør. Jeg er simpelthen så glad og tilfreds. Jeg kan til hver en tid anbefale TNS-Transport.
 
Kæmpe stor anbefaling herfra!
Dennis Knudsen

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål