Erhvervsflytning

Flyttefirma til erhverv

Ved planlægningen af en erhvervsflytning kan der opstå mange udfordringer og bekymringer. Med vores brede erfaring på området, inklusiv mange erhvervs- og kontorflytninger, har vi den nødvendige viden og ekspertise til at sikre en glidende og effektiv flytteproces for din virksomhed. Vi er dedikerede til at levere en høj service, og sikre at din forespørgsel bliver besvaret hurtigt og effektivt, så vi kan overholde den tidsramme, din virksomhed arbejder indenfor. Lad TNS-Transport tage sig af alt det tunge arbejde og hjælpe din virksomhed med en gnidningsfri flytteoplevelse.Hvis I skal have hjælp til montering af møbler eller inventar, hjælper vi også gerne med dette.

Din virksomhed skal til, at have ny adresse og derfor kan det godt være en stor mundfuld, at finde ud af hvor du skal starte med pakke ned henne? Hos TNS-Transport har vi flere års erfaring med erhvervsflytning og du kan derfor læne dig tilbage og lade os klare det tunge læs. Vi har overblikket over din virksomhed, og pakker forsigtigt dine ting ned. Vi tilbyder erhvervsflytning Slagelse og erhvervsflytning Næstved, hvor vi ligeledes dækker hele Vestsjælland.  

Flytning i Slagelse
Få et uforpligtende tilbud

Hvor flytter du fra?

Hvor flytter du til?

Det sidste trin, inden du modtager et uforpligtende tilbud

*Weekend og helligdage +25%

Anmeldelser fra Google

philip antonyphilip antony
17:54 02 Jan 24
TNT-Transport- Absolut anbefalelsesværdig dem, der leder efter et godt flyttefirma med fair pris og en fantastisk service, desuden er holdet der udfører servicen virkelig fantastisk.
pernille jørgensenpernille jørgensen
12:50 18 Dec 23
Jeg har lige fået flyttet med TNT-Transport. Det var virkelig nogle friske gutter som mødte til tiden, passede rigtig godt på tingene, og enormt hurtige.De har været en fornøjelse af have besøg af, så vil varmt anbefale at bruge dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jack HaaghJack Haagh
01:33 03 Dec 23
Havde sådan en god oplevelse med TNS-Transport. De mødte morgenfriske til tiden og med godt humør. De var meget professionelle og havde helt styr på tingene. Alle mine ting blev flyttet uden problemer, så kan kun give dem min bedste anbefaling.Hint: De sætter stor pris på kaffe, slik og småkager, hvis det tilbydes ;)Jeg siger mange tak 🙂
Belinda MBelinda M
16:32 21 Nov 23
Super friske og hurtige flyttemænd. De kom glade fra start og passede godt på møblerne ved ind- og udbæring. Prisleje rigtig pænt, så dem vil vi varmt anbefale 🙂
Alexander OlsenAlexander Olsen
16:10 20 Nov 23
Helt igennem de bedste flyttefolk man kan få jeg er yderst tilfreds med TNS og team smilende og glade mennesker som helt klart får min anbefaling 5 stjerner til hver mand😊🙂
Helle MejerHelle Mejer
13:43 18 Oct 23
Vi har lige fået flyttet med TNT-Transport. De var fantastisk søde og meget professionelle. Og så til en rigtig fornuftig pris.Kan kun anbefale 😀
irene guldbrandsenirene guldbrandsen
17:21 10 Aug 23
Jeg har haft en forrygende flytning. Jeg havde aldrig klaret det uden disse 3 gutter, de er alle mega super fantastiske. Dette firma kan klart anbefales, når man vil have en prima flytning, hvor alt går glat uden problemer. De møder til aftalt tid med et kæmpe smil og er meget høflige, de hilser pænt og giver hånd og præsenterer sig ved navn. Alt, som i alt, bliver stablet meget omhyggeligt inde i bilen, helt klart en mester i tetris ;)Jeg har fået et meget positivt indtryk af dem alle, så klart 5 stjerner, nu man ikke kan give 12 🙂
Kim AdolfKim Adolf
18:05 08 May 23
Lone CarlsenLone Carlsen
08:42 08 May 23
Simpelthen det bedste flyttefirma vi har oplevet. Og vi har prøvet flere. Super professionelt, behagelige og omhyggelige flyttefolk, hurtigt svar på tilbud og god pris. Kan ikke gøres bedre.
Niklas NielsenNiklas Nielsen
20:24 01 Mar 23
Fantastisk service!De er super effektive og passer godt på dine ting.Flinke gutter, som ved hvad de laver!Kæmpe anbefaling herfra
Nicolai EriksenNicolai Eriksen
09:52 01 Mar 23
Klasse service! Helt klart den bedste flyttemand!
Eva og Brian PrivatEva og Brian Privat
16:54 23 Feb 23
Har haft TNS-transport til flytning - og det var den bedste oplevelse.De var punktlige, venlige, hjælpsomme og utrolig arbejdsomme. De sørgede for at passe på tingene og alt stod hvor det skulle stå da de var færdige. Ikke en eneste ting gik i stykker.Kunne jeg give 10 stjerner - så fik de det. Helt klart kæmpe GO hvis du skal bruge en flyttemand.
Kan varmt anbefales. Søde friske og glade unge mænd, der holder hvad de lover.
js_loader

Ofte stillede spørgsmål om erhversflytning

Hos TNS-Transport tilbyder vi at udføre din virksomhedsflytning sen eftermiddag eller i weekenden, så jeres værdifulde arbejdstid ikke går tabt. Vi kan stå for alt der har med flytningen at gøre lige fra flyttekasser, labels nedpakning, flytning til udpakning og indretning.

Prisen på en erhvervsflytning kan variere meget. Den afhænger af afstand mellem adresserne, størrelsen på virksomheden samt mængden af inventar, der skal pakkes og flyttes. Vi planlægger rammerne og forløbet sammen med dig og vi aftaler dermed en fast pris for flytningen og de tilvalgte services.

Det er en god ide at få tilbud fra relevante flyttefirmaer – vi i TNS-Transport yder en grundig kundeservice lige fra start og giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres flytning af arbejdsplads.

Hos TNS-Transport står vi klar til at hjælpe med erhvervsflytninger i hele Danmark samt internationale flytninger til og fra Danmark.

Få blandt andet hjælp til: 

 • Erhvervsflytning i København
 • Erhvervsflytning i Aarhus
 • Erhvervsflytning i Odense
 • Erhvervsflytning på Fyn
 • Erhvervsflytning på Sjælland.

Det er vigtigt at forberede sig godt inden en erhvervsflytning for at sikre en glidende og effektiv proces. Her er nogle af de ting, I skal overveje at forberede:

 • Kontakt TNS-Transport tidligt for at planlægge flytningen.
 • Sørg for at have en klar idé om, hvilke genstande der skal flyttes og hvilke der ikke skal.
 • Informér dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere om flytningen.
 • Pak skriveborde og vigtige arkiver ned dagen før flytningen.
 • Sørg for at have en plan for, hvordan I vil håndtere eventuelle kritiske driftsaktiviteter under flytningen.
 • Sørg for, at det nye lokale er klar til brug, når flytningen er færdig.


TNS-Transport er her for at hjælpe jer med at forberede og gennemføre en glidende erhvervsflytning. Vi arbejder sammen med jer for at sikre, at virksomhedens overgang til det nye lokale er så gnidningsløs som muligt.

Det afhænger af størrelsen og kompleksiteten af ​​din virksomhed samt afstanden og tilgængeligheden af ​​det nye lokale. Er I et lille kontor, tager det selvfølgelig kortere tid, end hvis vi skal flytte en stor virksomhed.

Hvis vi både skal stå for nedpakningen, transporten og selve udpakningen, bruger vi også længere tid, end hvis I selv vælger at pakke virksomhedens ejendele ned.

TNS-Transport tilbyder en detaljeret planlægning og tidsplan, der passer til jeres specifikke behov for at sikre en glidende og effektiv erhvervsflytning.

Vores priser

Lille pakke

800 kr.

/ pr. time inkl. moms
PAKKEN INKLUDEREr:
Mellem pakke

1200 kr.

/ pr. time inkl. moms
Pakken inkluderer:
Stor pakke

1600 kr.

/ pr. time inkl. moms
Pakken inkluderer:

*Weekend og helligdage +25%

Hvad koster en erhvervsflytning?

Prisen i forbindelse med en erhvervsflytning kan variere og afhænger bl.a. af afstanden mellem de aktuelle adresser, og omfanget af det materiale, der skal flyttes. Det er afgørende at gennemføre en grundig planlægning for at sikre, at de korrekte køretøjer og personaleressourcer er til rådighed for opgaven. Vi tilbyder altid en gennemgang af virksomhedens faciliteter for at sikre, at alle relevante oplysninger er belyst og inddraget i planlægningen. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på jeres kommende erhvervsflytning. 

Nicki står foran sin flyttebil og smiler

Hvorfor skal du vælge os til jeres kommende erhvervsflytning?

Vi har flyttet for erhvervskunder i mange år og ved, hvad det kræver. Vi ved at jeres behov og ønsker er det vigtigste ved en erhvervsflytning. Vi hjælper jer med at komme sikkert i jeres nye lokaler, så I slipper for at bruge for mange kræfter på det. Der er ingen opgaver, der er for store eller for små hos TNS-Transport, så tøv ikke med at give os et kald. Husk på, at vi flytter jeres ting, som var det vores egne. Og derfor kan du være helt sikker på, at jeres ting kommer sikkert frem med vores professionelle og dygtige team.

0 +
Flytninger

Forsikring

Alt gods er forsikret gennem Transport Mæglerne, som dækker helt op til 1,5 millioner kroner.

kvalitet

Alle vores flytninger bliver udført med største omhu. Vi har stor fokus på at give dig den bedste oplevelse.

Overblik

Vi har godt overblik over din flytning, så alt kommer til at foregå sikkert, trygt og effektivt.

Hvad vores kunder siger...

Vi er super glade hos TNS-Transport, at vores kunder er 100% tilfredse med udførelsen af vores arbejde. Her er 2 fantastiske anmeldelser ud af mange, som vi er utrolig glade og stolte af hos TNS-Transport. Tjek alle vores anmeldelser på Trustpilot nedenfor.

Billede af Kevin der sidder og smiler
5/5

Nicki er en super dygtig og rar flyttemand. Han er supper effektiv og passer virkelig på ens ting. Vi har brugt ham til en flytning af indbo og ville helt klart benytte os af ham fremadrettet. Kan varmt anbefale TNS transport

Keivan Halkjær Nielsen
Billede af Dennis Knudsen i sit jakkesæt
5/5
Så blev jeg flyttet fra min lejlighed, i København. Til mit nye liv i Korsør. Jeg er simpelthen så glad og tilfreds. Jeg kan til hver en tid anbefale TNS-Transport.
 
Kæmpe stor anbefaling herfra!
Dennis Knudsen

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål